fbpx

Yourtailor

Robin Schmidt

YOUR PERSONAL TAILOR

Mijn naam is Robin en met Your Tailor sta ik garant voor hoogstaande kwaliteit en lever maatkleding die aan jouw wensen voldoet. Persoonlijk geef ik bijvoorbeeld bij een jasje de voorkeur aan een met de hand gemaakt binnenwerk (los binnenwerk / full canvas). Hierdoor draagt het comfortabeler en blijft het langer mooi. Alle kleding wordt gemaakt in één van Europa’s beste ateliers en het is niet zonder trots dat ik kan vermelden dat de pakken en ander kledingstukken van Your Tailor worden gemaakt in dezelfde ateliers als de pakken van Armani, Burberry, Paul Smith en Corneliani.

Veel tevreden klanten vertrouwden mij de maten en wensen toe.
 Als Personal Tailor kom ik naar je toe op een locatie en tijd die jouw het beste uitkomt.

Your Tailor is service op maat!
 met een persoonlijke stijl – met persoonlijke service

 Jouw persoonlijke stijl is wie je bent en bestaat uit de keuzes die je maakt.

De keuze om jezelf geheel naar eigen idee te kleden en de mogelijkheid voor een perfecte passing bied ik  met Your Tailor. Ik ben er van overtuigd dat een unieke garderobe voor iedereen toegankelijk moet zijn.
Het is mijn missie om mannen en vrouwen de vrijheid geven hun eigen stijl te kiezen en hun persoonlijkheid kenbaar te kunnen maken via hun outfit en presentatie. Elke dag opnieuw. Tegen een betaalbare prijs!

HEB JE EEN VRAAG? BEL MIJ MOBIEL!

06-55173868

Of maak direct een afspraak.

Now playing at Your Tailor

Play Video