fbpx

Yourtailor

Robin Schmidt

PERSONAL TAILOR

Mijn naam is Robin en met Your Tailor sta ik garant voor hoogstaande kwaliteit en lever maatkleding die aan jouw wensen voldoet. Persoonlijk geef ik bijvoorbeeld bij een jasje de voorkeur aan een met de hand gemaakt binnenwerk (los binnenwerk / full canvas). Hierdoor draagt het comfortabeler en blijft het langer mooi. Al onze kleding wordt gemaakt in één van Europa’s beste ateliers en het is niet zonder trots dat ik kan vermelden dat de pakken en ander kledingstukken van Your Tailor worden gemaakt in dezelfde ateliers als de pakken van Armani, Burberry, Paul Smith en Corneliani.

Veel tevreden klanten vertrouwden mij de maten en wensen toe.
 Als Personal Tailor kom ik naar je toe op een locatie en tijd die jouw het beste uitkomt.

Your Tailor is service op maat!

HEB JE EEN VRAAG? BEL ROBIN!

033 7370237

Of maak direct een afspraak.

Now playing at Your Tailor

Play Video