Trouwpakken op maat

Trouwpak, Jacquet, Smoking of Rokkostuum

Maatkleding is niet alleen voor representatieve dames en heren in een zakelijke omgeving. Wij maken ook trouwpakken voor dames en heren. Of als bruidegom in een heren trouwpak of als bruid in dames trouwpak gaat trouwen u wil natuurlijk een perfecte verschijning zijn. Daar hoort een prachtig trouwkostuum bij. Uiteraard geheel afgestemd op de kledingkeuze van uw partner, het thema én of de locatie van uw huwelijksdag.

Het unieke van een trouwpak op maat is dat u het pak compleet naar eigen wens en idee samenstelt. Uw lichaamsmaten zijn de basis voor een perfecte pasvorm, het resultaat is een subtiele mix van uw persoonlijkheid en een prachtige stof. De gekozen stof en het door u bepaalde model maken uw huwelijksdag tot een prachtig geheel.

Voor een maatpak is een confectiemaat geen uitgangspunt voor de juiste pasvorm. Het goed opmeten van lichaamsmaten en bepalen van lichaamshouding zijn een must voor een goedzittend pak. Taillering, schouderbreedte en de borstbreedte vormen de basis voor de snit.

Met behulp van illustraties en voorbeelden kunt u zich al snel een beeld vormen van uw toekomstige trouwpak. U kunt kiezen voor een moderne, klassieke uitstraling of zelfs creatieve uistraling. Functionele knoopsgaten, zakken, contrasterende stiksels of speciale voeringen zijn details die uw outfit persoonlijk en uniek maken. Uw bruiloft is tenslotte toch One Of A Kind !

Leuk detail: wij borduren u namen / initialen en trouwdatum in uw jasje(s).

P.S. Een bijzonder moment vraagt om unieke kleding.

Wanneer u de getuigen ( “best man” ), bruidjonkers, of eventueel de bruidsmoeders graag in een zelfde stijl op deze unieke dag ziet, wij denken met u mee en u zult versteld staan hoeveel er mogelijk is.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt