WAT ANDEREN ZEGGEN

Een groot aantal tevreden klanten gingen u reeds voor. Lees hieronder enkele reacties.

“Robin verzorgt al enkele jaren mijn kostuums, overhemden e.d. Hij komt gewoon thuis om op te meten, stoffen te bekijken, knopen, snit e.d. Altijd goed advies. Robin heeft nog nooit teleurgesteld. Kortom Your Tailor is mijn Personal Tailor.”

Edo Haitsma

Adviseur bij De Verkeersonderneming Rotterdam

“Na een prachtig maatkostuum, deze keer een nachtblauwe smoking laten aanmeten door Robin. Hij is prachtig geworden! Ben zeer tevreden over de kwaliteit en service!”

Roald Herbrink

Herbrink Makelaars Leusden

“Ben bij Your Tailor geweest om een pak aan te laten meten. Dat gebeurde zeer ontspannen en relaxed. Daarnaast gaf Robin goede adviezen en het eindresultaat mocht er dan ook zijn!”

Ron Verhoeve

Eigenaar van Intensify

referenties banner

“Van de zomer een maatpak en overhemd bij Your Tailor gekocht. Ik moet zeggen ben zeer deskundig geholpen en een maatpak is inderdaad een stuk beter. Het volgende maatpak en overhemden zal ik zeker weer via Robin bestellen.”

Rudi Dupper

Partner / Vennoot bij EQUITY Accountants & Adviseurs Amersfoort

“Robin Schmidt heeft mij inmiddels enkele maatpakken, broeken en overhemden geleverd, waarover ik erg tevreden ben. Ze zijn zorgvuldig gemaakt van mooie stoffen en zitten comfortabel. Hij komt voor het opnemen van de juiste maten en het afleveren van de kleding graag bij mij thuis. Eventuele onvolkomenheden lost hij snel en accuraat op. En wat ook niet onbelangrijk is; hij is een leuke vent met wie het prettig zaken doen is.”

Ton Liefaard

Owner Koster & Liefaard Persoonlijke Coaching – Onderwijsadvies

“Ik heb Robin van Your Tailor leren kennen als een vakkundig professional met een enorme passie voor zijn vak. Robin Schmidt is voor mij het voorbeeld van een Personal Tailor. Hij luistert goed, vat samen, denkt creatief mee en komt zijn afspraken na. Bovendien doet Robin geen concessies aan kwaliteit. Vakwerk voor een alleszins redelijke prijs.”

Maurice Hilferink

Owner at I Progress Training & Coaching

spelden

“Je merkt aan alles dat Robin werkelijk bezield is voor zijn vak. Hij weet tijdens het aanmeten een ontspannen atmosfeer te creëren waardoor ik dit als een plezier heb ervaren. Na aflevering stelde het nieuwe pak mij verre van teleur. Het is zonder twijfel het fijnste pak dat ik ooit gedragen heb. Klasse!”

Hans Peter Smits

Client Director at KPN Corporate Market Regio Den Haag

“Robin is a real professional tailor who thinks along with his customer. He has a lot of patience to come up with the best result possible.”

Joost Nauta

Owner at Sprit in Motion Amsterdam

“Robin is een vakman en werkt met persoonlijke aanpak aan uw maatpak en hemd. Snel geleverd tegen een reële prijs!”

Maarten Jonges

Owner MJ WORKS | Directeur Stichting GeefGoed

“Robin is een ‘wandelend reclamebord’ voor het motto ‘kleren maken de man’. Zijn zeer deskundig advies, persoonlijke aandacht en stipte levering hebben een uitstekende in drukop mij gemaakt!”

Cees Zevenbergen

Associate bij Forcefive, Sharp4U & POC Adviesburo

ZELF ERVAREN HOE EEN PAK VAN YOUR TAILOR ZIT?

Neem dan contact op met Robin.

Your Tailor - Maatkleding voor iedere gelegenheid

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

Your Tailor premium service sinds 2014