Piet Witte Golf

Golfkleding op maat

Piet Witte Golf Ontleent zijn naam aan een van Nederlands grootste Golfers ooit.

Piet won 3 maal het Nederlands profkampioenschap en werd 14 keer 2e . Hij was de eerste Nederlandse Golfprofessional die deelnam aan het British Open (Sandwich) in 1934, vertegenwoordigde Nederland 5 maal tijdens de WorldCup en bij het Internationaal Dutch Open in 1953 werd hij 2e . Piet Witte was er de oorzaak van dat de Nederlandse Professionals de eer kregen die ze daarvoor nooit gekregen hadden. Bij zijn pensionering in ’74 werd hij door H.M. de Koningin benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Net als naamgever zelf, is Piet Witte GolfWear van uit een klassiek perspectief vooruitstrevend en uniek. Het is het eerste golfmerk ter wereld dat Tailormade golfkleding biedt , zowel voor dames als voor heren. Tailormade GolfWear wordt gemaakt voor wie hoge eisen stelt aan comfort en een eigentijdse look.

De fine tunning om tot uw persoonlijke fit te komen wordt gedaan door Robin die vertrouwt is met het Golfspel. Als kleinzoon van Piet kan hij als geen ander u adviseren over de pasvorm en het bereiken van het hoogst haalbare draag- en swingcomfort. Door uw eigen samenstelling wordt uw outfit zo modern of klassiek als u zelf kiest.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt