Over Yourtailor – Maatpakken

Kleding accentueert uw persoonlijkheid!

Wij brengen mannen en vrouwen maatwerk in de 21e eeuw. We combineren moderne technieken met het traditionele kostuum maken. Met ons moderne “mtm” systeem kunt u uw eigen maatpak ontwerpen en dat in een fractie van de tijd en kosten van een traditionele “bespoke” maatpak.

Bij YourTailor vind u zowel “bespoke” als “made to measure” maatpakken.
In ons atelier hebben wij een team van ervaren en kundige kleermakers.
Onze “PersonalTailors” geven advies over alle stijlen van maatpakken, shirts en andere op maat gemaakte kledingstukken.

Wanneer u op zoek bent naar, een Harris Tweed jas, een Tweed pak, een trouwpak, een Club Blazer voor een sportevenement, een Smoking of Tuxedo voor een formele gelegenheid, een dubbele breasted pak, een driedelige pak, een smart Suit voor belangrijke informele afspraak, een Shift Dress, een winterjas tegen de kou of gewoon iets om u te kunnen onderscheiden van de menigte:

OVER PASSEN:

Na 4 / 5 weken is uw outfit klaar en neemt Robin contact op voor een afspraak.
De sensatie van het dragen van een opmaat gemaakt kledingstuk is onbetaalbaar.
Samen met Robin bekijkt u of alles geheel naar wens is.
Persoonlijke service, uitstekende kwaliteit en tevreden klanten zijn voor ons van vanzelfsprekend.

YourTailor | Robin maakt het u makkelijk.

Door te luisteren naar uw wensen en hoe u een pak draagt, kan hij u adviseren over de stof, stijl en pasvorm. Met het meetlint meet Robin u van top tot teen en kijkt daarbij naar uw lichaamshouding.

Door te werken met stoffen van gerenommeerde weverijen, kwalitatief hoogwaardige materialen en kundige kleermakers, levert Robin het perfecte maatpak.

ONZE WERWIJZE:

Stof & model keuze

Stof & model keuze

Kies uit de fijnste wol, kasjmier, linnen, katoen en zijde. Met behulp van de expertise van onze PersonalTailors ontwerpt u aan de hand van voorbeelden uw eigen outfit. Functionele knoopsgaten, zakken, contrasterende stiksels of speciale voeringen zijn details die u outfit persoonlijk en uniek maken.

  MEETPROCES

  MEETPROCES

  Wij meten u van top tot teen volledig op, bepalen u lichaamshouding en maken foto’s. Aan de hand hiervan wordt uw unieke en persoonlijke patroon gemaakt.

   MAAKPROCES

   MAAKPROCES

   De stof voor uw outfit wordt door vakkundige kleermakers geknipt en in elkaar. Onze maatkleding wordt in Europa op duurzame wijze gemaakt van de fijnste stoffen met een onovertroffen kwaliteit. Ieder kledingstuk wordt volledig naar uw specificaties gemaakt: van pasvorm en samenstelling tot stof en van fournituren tot stiksels.

    MAAK KENNIS MET UW PERSONAL TAILOR

    • ROBIN SCHMIDT
     ROBIN SCHMIDTPERSONAL TAILOR

     Wij werken uitsluitend op afspraak, Robin staat als Personal Tailor tot uw beschikking op een locatie en tijd die voor u prettig is. Dat kan zijn op uw kantoor, in het comfort van uw eigen huis of bij ons in het atelier. Zowel overdag als ’s avonds en in het weekeinde.

    Overtuigd van ons vakmanschap? Maak dan direct een afspraak en krijg 15%  korting op uw eerste aankoop!

    Afspraak Maken

    Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

    Not readable? Change text. captcha txt