Robin Schmidt

Robin Schmidt

PERSONAL TAILOR

Mijn naam is Robin en ik ben in de zomer van 2014 gestart met Your Tailor, vijf jaar eerder was ik het vak ingerold en al snel ontwikkelde ik een passie voor het kleermakersvak. Vanuit deze passie, stijlgevoel en esthetiek werd Your Tailor geboren. Het persoonlijke contact en de ambitie om het voor iedereen mogelijk te maken een perfect stukje maatwerk te creëren tegen een betaalbare prijs werd de grondlegger van Your Tailor.
De persoon Robin Schmidt is een gedreven persoonlijkheid met liefde voor het vak en een passie voor mensen.

Bij Your Tailor sta ik garant voor de hoogstaande kwaliteit en lever maatkleding die aan jouw wensen voldoet. Persoonlijk geef ik bijvoorbeeld bij een jasje de voorkeur aan een met de hand gemaakt binnenwerk (los binnenwerk / full canvas). Hierdoor draagt het comfortabeler en blijft het langer mooi. Al onze kleding wordt gemaakt in één van Europa’s beste ateliers en het is niet zonder trots dat ik kan vermelden dat de pakken van Your Tailor worden gemaakt in dezelfde ateliers als de pakken van Armani, Burberry, Paul Smith en Corneliani.

Veel tevreden klanten vertrouwden mij hun maten al toe.
Als Personal Tailor sta ik tot je beschikking op een locatie en tijd die jouw het beste uitkomt.
Your Tailor is service op maat!

 

HEB JE EEN VRAAG? BEL ROBIN!

033 7370237

Of maak direct een afspraak.

Now playing at Your Tailor

Your Tailor Bedrijfsfilmpje

Your Tailor - Maatkleding voor iedere gelegenheid

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

Your Tailor premium service sinds 2014