Maatpak Rotterdam

Yourtailor maatkleding biedt service in Rotterdam op locatie van uw keuze

15-pct-korting

Oog voor detail

Een maatpak naar eigen wens samengesteld. Daarbij letten wij op alle details die een pak persoonlijk maken en karakter geven. Samen met de door jou gekozen stof en bijzonderheden gaan we voor je aan de slag.

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Yourtailor | Maatpak Rotterdam

Zoekt u een maatpak in Rotterdam? Dan zit u goed bij Yourtailor, specialist in maatkleding. De essentie van een maatpak is de perfecte pasvorm, dit maakt dat u pak als een tweede huid draagt. Het ultieme gevoel van onze maatpakken wordt mede bepaald door het binnenwerk, bij voorkeur “full Canvas”. U zou eigenlijk het pak uit elkaar moeten halen om het te zien. Maatwerk geeft vrijheid, is een toonbeeld van stijl en geeft een gevoel van luxe. Wij maken herenpakken op maat voor mannen die een perfect zittend pak wensen. Voor de meeste mannen is de keuze voor een maatpak van YourTailor de keuze vrijheid, vrijheid van model en gewenste pasvorm.

Ons maatpak is bedoeld voor iedere man die een eigen pak wil creëren, gesneden op zijn eigen figuur en persoonlijke wensen. De man die zich wil onderscheiden, de man die weinig tijd heeft. Echte mannen hebben kleermaker.

Een maatpak van de excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Yourtailor is al jaren specialist in kleding op maat. Bij ons kunt u er dus van op aan dat u een maatpak krijgt dat perfect past. Wij nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie. Daarbij wordt ook gecorrigeerd op lichaamshouding zodat een volledig plooiloos pak ontstaat dat perfect zal zitten.

Yourtailor werkt samen met één van de meest vooraanstaande ateliers ter wereld. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit van onze maatpakken waarborgen. Wij beschikken over stoffen van gerenomeerde stoffenhuizen zoals Zegna, Scabal, Vitale Barberis, Loro Piana, Holland & Sherry en Batman Ogden. Op die manier krijgen maatpakken van Yourtailor naast perfecte pasvorm ook de hoogste kwaliteit van het materiaal.

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

PREMIUM SERVICE

logo-white

SINCE MMXIV

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt