Maatpak Haarlem

Yourtailor maatkleding biedt service in Haarlem op locatie van uw keuze

15-pct-korting

Oog voor detail

Een maatpak naar eigen wens samengesteld. Daarbij letten wij op alle details die een pak persoonlijk maken en karakter geven. Samen met de door jou gekozen stof en bijzonderheden gaan we voor je aan de slag.

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Yourtailor | Maatpak Haarlem

Zoekt u een maatpak in Haarlem? Neemt u dan eens contact op met Yourtailor, uw specialist in maatkleding. U geeft aan wat uw wensen zijn en gecombineerd met een passend advies leveren wij het perfecte maatpak. Een pak dat geheel naar uw persoonlijke smaak is samengesteld en gemaakt naar uw unieke figuur. Wij maken pakken voor mannen die zich graag een ultiem pak, jasje, blazer, smoking, jacquet of overjas willen laten aanmeten. In alle gevallen ligt de kracht van een op maat gemaakt kledingstuk in de keuze mogelijkheden en streven naar de ultieme pasvorm.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Al sinds geruime tijd is Yourtailor specialist in kleding op maat. U bent dus verzekerd van een maatpak dat u perfect past. Opmeten van uw maten gebeurt op authentieke wijze en met de uiterste precisie. Daarbij wordt tevens  rekening gehouden met uw lichaamshouding. Door deze methode ontstaat een volledig plooiloos pak dat u als gegoten zal zitten.

Wij werken samen met één van de meest gerenommeerde ateliers in de wereld. Op die manier waarborgen wij de hoge kwaliteit van onze maatpakken. Het atelier produceert de pakken in West-Europa. Yourtailor maakt gebruik van stoffen van de bekende stoffenhuizen zoals Vitale Barberis, Loro Piana, Batman Ogden,  Holland & Sherry,  Scabal en Zegna. Zo  kunnen wij zowel de hoogste kwaliteit van het materiaal als de ideale pasvorm garanderen.

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

PREMIUM SERVICE

logo-white

SINCE MMXIV

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt