Maatpak Den Haag

Yourtailor maatkleding biedt service in Den Haag op locatie van uw keuze
Home / Maatpak Den Haag

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Welkom bij Yourtailor | Maatpak Den Haag

Zoekt u een maatpak in Den Haag? Neemt u dan eens contact op met Yourtailor, uw specialist in maatkleding. Wanneer u een pak gaat kopen heeft de keuze uit een standaard confectie pak, dit heeft als voordeel dat het direct beschikbaar is, een nadeel u zult moeten doen met zoals het pak is en u kunt uw persoonlijke wensen er niet in kwijt. Maar u kunt ook een pak laten maken, dit is natuurlijk niet direct klaar maar u kunt hier uw persoonlijke wensen kenbaar maken welke wij tot uitvoering zullen brengen. Denkt eens aan een moderne of klassieke uitstraling. knoopsgaten, zakken, en stiksels of een speciale voering. Bij YourTailor staan wij u bij in het maken van uw keuzes voor het perfecte herenpak.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Heeft u interesse in een dames of heren maatpak, een trouwpak op maat of gewoon een dames of heren colbert? Dan kunt u een afspraak maken met YourTailor bij u thuis of op kantoor.

Wij werken samen met één van de beste ateliers in West-Europa. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit van onze maatpakken garanderen. Wij bieden keuze uit stoffen van de bekendste stoffenhuizen zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Batman Ogden, Scabal,  Holland & Sherry en Zegna. Daardoor kunnen wij zowel de hoogste kwaliteit van het materiaal als de perfecte pasvorm garanderen.

Maatpak Den Haag: Voor een maatpak hoeft u niet verder te zoeken.

Plan met ons een vrijblijvende afspraak in voor advies en het opnemen van uw maten.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt