Maatpak Amsterdam

Yourtailor maatkleding biedt service in Amersfoort op locatie van uw keuze

15-pct-korting

Oog voor detail

Een maatpak naar eigen wens samengesteld. Daarbij letten wij op alle details die een pak persoonlijk maken en karakter geven. Samen met de door jou gekozen stof en bijzonderheden gaan we voor je aan de slag.

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Yourtailor | Maatpak Amsterdam

Zoekt u een maatpak in Amsterdam? Bij YourTailor vindt u alles wat u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor zowel casual als zakelijke kleding. Ook bij uw speurtocht naar het perfecte trouwpak staan u terzijde. Heeft u al kennisgemaakt met onze PersonalTailors? Gewoon doen u krijgt er geen spijt van. U bepaalt alle details: van stof en voering tot knopen en stiksels, revers, mouwinzet, wel of geen omslag en riemlussen.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Om het u makkelijk te maken komen wij op afspraak naar u toe zowel thuis als op kantoor en zowel op werkdagen als tijdens het weekeinde. De sleutel van ons succes zit in de pasvorm. De stof voor uw outfit wordt door vakkundige kleermakers geknipt en in elkaar gezet.

Yourtailor werkt samen met één van de beste ateliers ter wereld. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen. De productie van onze maatpakken vindt plaats in een atelier in West-Europa. Wij bieden de keuze uit stoffen van de meest vooraanstaande stoffenhuizen zoals Vitale Barberis, Holland & Sherry, Zegna, Scabal en Batman Ogden. De beste pasvorm en het beste materiaal. Kortom, uw pak zal u perfect bevallen.

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

PREMIUM SERVICE

logo-white

SINCE MMXIV

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt