Maatpak Amsterdam

Yourtailor maatkleding biedt service in Amsterdam op locatie van uw keuze
Home / Maatpak Amsterdam

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Welkom bij Yourtailor | Maatpak Amsterdam

Zoekt u een maatpak in Amsterdam? Bij YourTailor vindt u alles wat u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor zowel casual als zakelijke kleding. Ook bij uw speurtocht naar het perfecte trouwpak staan u terzijde. Heeft u al kennisgemaakt met onze PersonalTailors? Gewoon doen u krijgt er geen spijt van. U bepaalt alle details: van stof en voering tot knopen en stiksels, revers, mouwinzet, wel of geen omslag en riemlussen.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Om het u makkelijk te maken komen wij op afspraak naar u toe zowel thuis als op kantoor en zowel op werkdagen als tijdens het weekeinde. De sleutel van ons succes zit in de pasvorm. De stof voor uw outfit wordt door vakkundige kleermakers geknipt en in elkaar gezet.

Yourtailor werkt samen met één van de beste ateliers ter wereld. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen. De productie van onze maatpakken vindt plaats in een atelier in West-Europa. Wij bieden de keuze uit stoffen van de meest vooraanstaande stoffenhuizen zoals Vitale Barberis, Holland & Sherry, Zegna, Scabal en Batman Ogden. De beste pasvorm en het beste materiaal. Kortom, uw pak zal u perfect bevallen.

Maatpak Amsterdam: Voor een maatpak hoeft u niet verder te zoeken.

Plan met ons een vrijblijvende afspraak in voor advies en het opnemen van uw maten.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt