Maatpak Amersfoort

Yourtailor maatkleding biedt service in Amersfoort op locatie van uw keuze
Home / Maatpak Amersfoort

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Welkom bij Yourtailor | Maatpak Amersfoort

Zoekt u een maatpak in Amersfoort? Maakt u dan eens een afspraak met onze travelling tailor service. Onze tailor komt bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en uw maten op te nemen. Dat kan op kantoor, bij u thuis of op elke andere locatie van uw voorkeur. U geeft bij ons aan waar en wanneer het u het beste uitkomt, dan maken wij van Yourtailor met u een afspraak. Maatpakken van Yourtailor zijn van de hoogste kwaliteit en van de beste stoffen.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Onze maatpakken hebben de ideale pasvorm. Al jaren lang is Yourtailor specialist in maatwerk. U bent dus verzekerd van een maatpak dat u perfect past. Het opmeten van de lichaamsmaten gebeurt op authentieke wijze en met de uiterste precisie. Daarbij wordt tevens houdingscorrectie gedaan. Met onze methode krijgt u een volledig plooiloos pak waarmee u zeker de show zult stelen.

Wij werken samen met een van de beste ateliers ter wereld. Op die manier kunnen wij de hoge kwaliteit van onze pakken waarborgen. Het atelier produceert de pakken in West-Europa. Wij beschikken over stoffen van de meest vooraanstaande stoffenhuizen zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Holland & Sherry, Batman Ogden, Zegna en Scabal. Op die manier kunnen wij naast de optimale pasvorm tevens de hoogste kwaliteit van het materiaal garanderen.

Maatpak Amersfoort: Voor een maatpak hoeft u niet verder te zoeken.

Plan met ons een vrijblijvende afspraak in voor advies en het opnemen van uw maten.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt