Maatpak Amersfoort

Yourtailor maatkleding biedt service in Amersfoort op locatie van uw keuze

15-pct-korting

Oog voor detail

Een maatpak naar eigen wens samengesteld. Daarbij letten wij op alle details die een pak persoonlijk maken en karakter geven. Samen met de door jou gekozen stof en bijzonderheden gaan we voor je aan de slag.

033-7370237

Buiten kantooruren

Ideale pasvorm

Yourtailor | Maatpak Amersfoort

Zoekt u een maatpak in Amersfoort? Maakt u dan eens een afspraak met onze travelling tailor service. Onze tailor komt bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en uw maten op te nemen. Dat kan op kantoor, bij u thuis of op elke andere locatie van uw voorkeur. U geeft bij ons aan waar en wanneer het u het beste uitkomt, dan maken wij van Yourtailor met u een afspraak. Maatpakken van Yourtailor zijn van de hoogste kwaliteit en van de beste stoffen.

Een maatpak van excellente kwaliteit heeft u bij YourTailor al v.a. € 659,-
Bij ieder eerste maatpak krijgt u een maathemd t.w.v. € 169,- cadeau!

Onze maatpakken hebben de ideale pasvorm. Al jaren lang is Yourtailor specialist in maatwerk. U bent dus verzekerd van een maatpak dat u perfect past. Het opmeten van de lichaamsmaten gebeurt op authentieke wijze en met de uiterste precisie. Daarbij wordt tevens houdingscorrectie gedaan. Met onze methode krijgt u een volledig plooiloos pak waarmee u zeker de show zult stelen.

Wij werken samen met een van de beste ateliers ter wereld. Op die manier kunnen wij de hoge kwaliteit van onze pakken waarborgen. Het atelier produceert de pakken in West-Europa. Wij beschikken over stoffen van de meest vooraanstaande stoffenhuizen zoals Loro Piana, Vitale Barberis, Holland & Sherry, Batman Ogden, Zegna en Scabal. Op die manier kunnen wij naast de optimale pasvorm tevens de hoogste kwaliteit van het materiaal garanderen.

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

PREMIUM SERVICE

logo-white

SINCE MMXIV

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt