Logo Dresses by Robin
label Dresses by Robin

DRESSES BY ROBIN

Ongeacht de gelegenheid, met een jurk ben je altijd goed gekleed.
De jurk is een van de meest elegante en geliefde kledingstukken van een vrouw. Daarmee is het voor veel dames een must om er een aantal in de garderobe te hebben. Er is voor iedere gelegenheid een geschikt model te vinden.

Met een elegante jurk maak je indruk bij iedere gelegenheid. Stijlvol en zakelijk of charmant en klassiek. Al kun je natuurlijk ook dagelijks de show stelen in een mooie eenvoudige jurk.
Met Dresses by Robin creëer je een eigen onmiskenbare klassieker voor bijna iedere gelegenheid.

Je kunt bij ons geheel naar eigen wens een Shift dress, Sheath dress of Pencil dress laten maken.
Heb je een bepaalde stof in gedachten? Zag je een mooie jurk in die indrukwekkende film die je recent bekeek? Of heb je een foto van een kennis of familielid waar jouw droomjurk op staat!
Jouw persoonlijke stijl is wie je bent en bestaat uit de keuzes die je maakt. Bij Dresses by Robin heb je de keuze om jezelf geheel naar eigen idee te kleden en heb je het vooruitzicht op een perfecte passing. Wij zijn er van overtuigd dat een unieke garderobe voor iedereen toegankelijk is. Het is daarom onze missie om vrouwen de vrijheid te geven hun eigen stijl te kiezen en hun persoonlijkheid weer te geven door haar outfit en presentatie. Laat ons weten wat je wensen zijn dan zorgen we samen dat jij de jurk krijgt waar je naar verlangt.

Robin staat voor u klaar met persoonlijk advies.

“Shop...
In the name of love!”

‘THE SUPREMES’

Shift dress – Sheath dress of Pencil dress wat is het verschil?
Gelukkig is het antwoord vrij eenvoudig en gemakkelijk te onthouden.

SHIFT DRESS

Een Shift dress is over het algemeen ruim en ‘vormt’ zich naar je lichaam, vandaar de naam ‘shift’. Het is een zeer comfortabel jurkje waarin het makkelijk bewegen is. Het mooie van een Shift dress is dat deze het goed doet op bijna alle lichaamstypen (ze zijn geweldig in het camoufleren van probleemgebieden). Draag hem met een mooie halsketting en bijpassende armband. Je kunt deze jurken combineren met hakken, lage schoenen of sandalen.

shift dress roze
shift dress wit
shift dress blauw

SHEATH DRESS

Een Sheath dress is daarentegen meer toegesneden op het lichaam en is daardoor iets formeler qua stijl.
Een Sheath dress is een getailleerde jurk zonder taille-naad en benadrukt de taille. Het is een geweldige keuze voor op het werk of voor een avondje uit en wordt tegenwoordig ook veel gedragen als cocktailjurk.
Hoewel de Sheath dress in veel patronen en lengtes kan worden geleverd, wordt deze vaak gedragen met korte mouwen en reikt de lengte tot de knie.

sheath dress zwart
sheath dress kort
sheath dress blauw

PENCIL DRESS

De Pencil dress (ook wel kokerrok genoemd) is een nauwsluitende rok of jurk met een rechte, smalle snit. Over het algemeen valt de zoom naar, of net onder de knie en wordt voor een goede pasvorm op maat gemaakt.
De Pencil dress of skirt kan ofwel als een apart kledingstuk of als onderdeel van een pak worden gedragen. Een Pencil dress of skirt kan zowel als apart kledingstuk of als onderdeel van een pak worden gedragen. Een Pencil skirt heeft meestal een split aan de achterzijde en minder vaak aan de zijkant. Dat is omdat de slanke en smalle pasvorm anders het draagcomfort kan beperken. Soms wordt in plaats van een  split een plooi gebruikt, die minder huid blootstelt. ‘Potloodrokken of jurken’ van elastische of jersey stoffen hebben doorgaans geen split of plooi nodig.

pencil dress groen
pencil dress rood
pencil dress geruit

“Fashion is what you buy.
Style is what you do with it.”

NICKY HILTON

PERSOONLIJKE STIJL - PERSOONLIJKE SERVICE

Jouw persoonlijke stijl is wie je bent en bestaat uit de keuzes die je maakt.
De keuze om jezelf geheel naar eigen idee te kleden en de mogelijkheid voor een perfecte passing bieden wij je bij Dresses by Robin. Wij zijn er van overtuigd dat een unieke garderobe voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Het is onze missie om vrouwen de vrijheid geven hun eigen stijl te kiezen en hun persoonlijkheid kenbaar te maken via hun outfit en presentatie. Elke dag opnieuw. Tegen een betaalbare prijs.

“That moment...
When you find that perfect dress!”

DAWN

Your Tailor - Maatkleding voor iedere gelegenheid

Maatpakken · Trouwpakken · Corporate fashion · Casual kleding

Your Tailor premium service sinds 2014