fbpx

Yourtailor

LAAT HET AVONTUUR BEGINNEN!

Je trouwpak, waarschijnlijk het belangrijkste pak dat je ooit zult dragen. Daarom des te meer reden om er zeker van te zijn dat het precies is wat jij zoekt. Misschien heb je gaandeweg al wat inspiratie opgedaan maar het kan ook zijn dat je liever nog wat hulp bij het uitzoeken wilt. Je hoeft in ieder geval niet meer verder te zoeken naar de beste kleermaker. Met onze jarenlange ervaring staan wij je bij met deskundig advies in een ongedwongen sfeer. Wij helpen je met de stofkeuze als je wilt en doen een suggestie voor de snit op basis van je lichaamstype.

Bij Your Tailor kun je met een gerust hart je vragen kwijt en gaan we samen aan de slag om jouw perfecte trouwpak samen te stellen. Een ‘tailor made’ pasvorm in de stijl die jij voor ogen hebt. Wij hebben aandacht voor het kleinste detail en zorgen dat je er perfect uitziet op de grote dag.

Of je nu als bruid in dames trouwpak of als bruidegom in een heren trouwpak gaat trouwen, je wil er in ieder geval tiptop uitzien. Origineel en uniek of juist klassiek en stijlvol – het wordt altijd geheel afgestemd op de kledingkeuze van je partner, het thema én/of de locatie van je huwelijksdag.
 Je avontuur begint hier!

 

TROUWPAK, JACQUET, SMOKING OF ROKKOSTUUM

Wat een trouwpak van Your Tailor uniek maakt is de maat, onze zorg en de wetenschap dat je het pak geheel naar eigen wens en idee samengesteld. Je lichaamsmaten zijn de basis voor een perfecte pasvorm, het resultaat is een subtiele mix van jouw persoonlijkheid, een prachtige stof en de bijzondere details. Een trouwpak van Your Tailor maakt je huwelijksdag tot een onvergetelijke – voor jezelf en je partner maar zeker ook voor je gasten.

Met behulp van illustraties en voorbeelden krijg je al snel een beeld van je toekomstige trouwpak.
Je kunt kiezen voor een moderne, eigentijdse of zelfs creatieve uitstraling, maar ook voor een klassieke vorm ben je ons aan het juiste adres. Functionele of bijzondere knoopsgaten, extra zakken, contrasterende stiksels of speciale voeringen zijn details die uw outfit persoonlijk en uniek maken. Uniek, net als de liefde voor je partner en bij ons vanwege de liefde voor ons vak!

Leuk detail
indien gewenst borduren wij de naam of initialen en trouwdatum in uw jasje(s).

Een uniek moment vraagt om bijzondere kleding.
Wanneer je de getuigen (’best men’), bruidsjonkers, of eventueel de bruidsmoeders graag in een zelfde stijl op deze dag ziet dan denken wij met je mee. Uit ervaring weten we dat veel van onze klanten aangenaam werden verrast door de hoeveelheid mogelijkheden die we kunnen aanreiken.

Gerustgesteld? 
Neem dan contact op met Robin, hij staat voor je klaar met persoonlijk advies

“I can conquer the world with one hand,
when you are holding the other”

ANONYMOUS