fbpx

Yourtailor

Your personal Tailor

Robin Schmidt

YOUR PERSONAL TAILOR

Maatkleding laten maken. Mijn naam is Robin en met Your Tailor sta ik garant voor hoogstaande kwaliteit en lever maatkleding die aan uw wensen voldoet. Persoonlijk geef ik bijvoorbeeld bij een jasje de voorkeur aan een met de hand gemaakt binnenwerk (los binnenwerk / full canvas). Hierdoor draagt het comfortabeler en blijft het langer mooi. Alle kleding wordt gemaakt in één van Europa’s beste ateliers en het is niet zonder trots dat ik kan vermelden dat de pakken en ander kledingstukken van Your Tailor worden gemaakt in dezelfde ateliers als de pakken van Armani, Burberry, Paul Smith en Corneliani.

Veel tevreden klanten vertrouwden mij de maten en wensen toe.
 Als Personal Tailor kom ik naar u toe op een locatie en tijd die u het beste uitkomt.

Your Tailor is service op maat!
 met een persoonlijke stijl – met persoonlijke service

 Uw persoonlijke stijl is wie u bent en bestaat uit de keuzes die u maakt.

De keuze om uzelf geheel naar eigen idee te kleden en de mogelijkheid voor een perfecte passing, die bied ik met Your Tailor. Ik ben er van overtuigd dat een unieke garderobe voor iedereen toegankelijk moet zijn.
Het is mijn missie om mannen en vrouwen de vrijheid geven hun eigen stijl te kiezen en hun persoonlijkheid kenbaar te kunnen maken via hun outfit en presentatie. Elke dag opnieuw.
Tegen een betaalbare prijs

Waarom maatkleding en de voordelen van Your Tailor. 

Kleren maken de man – of vrouw.

Hoewel ik absoluut geloof dat u een fantastische persoonlijkheid heeft, is het de kleding die een eerste indruk geven. Dan kan die toch maar beter perfect zijn. Een pak dat naadloos aansluit op uw wensen en lichaam, helpt daarbij. Want als u zich prettig voelt, dan straalt u dat ook uit.

 Soms krijg ik de vraag: “waarom zou ik bij jou een pak of een jasje moeten kopen?”
Het antwoord is simpel. Dat hoeft niet. 
Maar als u dan tóch wilt investeren in een mooie kleding, dan leg ik u graag uit waarmee we u kunnen helpen.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL MIJ MOBIEL!

06-55173868

Of maak direct een afspraak.

Now playing at Your Tailor

Play Video