Bedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding van YourTailor

YourTailor is gespecialiseerd in de productie & levering van maatpakken en Casual outfits op maat voor dames en heren. Ons assortiment biedt een brede collectie van o.a. colberts, blazers, gilets, broeken, chino’s, rokken, blouses, polo’s, overhemden, sweaters, , jassen en body warmers.

Representatieve bedrijfskleding/ promotionele kleding / Corporate Fashion is voor receptiepersoneel, beurspersoneel, showroompersoneel, horecapersoneel, hotels, vertegenwoordigers maar ook voor groepen van verenigingen en clubs.

Vanuit onze ervaring van kleding maken en maten meten hebben wij de stap gemaakt voor het aanbieden van Corporate Fashion| Bedrijfskleding en Promotionele kleding. Als geen ander weten wij wat het effect en belang is van goed gekleed gaan. Bedrijfskleding is meer dan alleen een outfit die tijdens werkuren gedragen wordt. Bedrijfskleding is een waardevol onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Met Corporate Fashion haalt u meer rendement uit uw medewerkers bovendien draagt het bij aan een positieve kijk op uw bedrijf.

“Passende bedrijfskleding” versterkt de professionele uitstraling van uw organisatie. Doordat uw werknemers eenheid uitstralen, groeit het teamgevoel. Uw werknemers presteren beter omdat zij comfortabele / passende kleding dragen.

Door de juiste combinaties te maken tussen modellering , pasvorm, stoffen en afwerkingsdetails slagen wij er altijd in een gepaste collectie met u samen te stellen. Door jarenlange ervaring, weten wij hoe belangrijk kwaliteit en pasvorm zijn. Frisse, stijlvolle en functionele kledinglijnen zijn het resultaat waarmee u laat zien waar uw bedrijf voor staat.

Zoekt u representatieve bedrijfskleding of Corporate Fashion kleding, neem dan contact met ons op. Deze kleding is te specifiek en belangrijk om zo maar te verkopen. Hier verdient u een goed advies over de modellen, stoffen, kleuren en mogelijkheden. Wij kunnen uit voorraad leveren en u heeft de keuze om customised kleding door ons te laten maken. Afgestemd op uw specifieke wensen en eisen doen wij u een passend aanbod.

Extra diensten

Borduren

Directe borduring geeft een exclusieve uitstraling. Is wasecht, slijtvast en chemisch te reinigen.
YourTailor beschikt over een productielijn met moderne borduurmachines.
Uw logo, tekst, of afbeelding wordt met direct borduren een plaatje. Keuze uit meer dan 30 kleuren. In onze ontwerpstudio maken wij de borduursoftware voor u op maat.

YourTailor Kleding vermaak service

Nog niet toe aan een nieuwe outfit maar zou een, aanpassing in de taillering, broekspijp wat langer of korter fijn zijn? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding gerestyled wordt. Op afspraak komen wij naar u toe en bespreken hoe u het kledingstukken gerestyled wil hebben.

YourTailor Stomerij service

Uw bedrijfskleding op een milieuvriendelijke (GreenEarth) methode gereinigd, zorgvuldig
geperst en weer in vorm gebracht? Voor het reinigen van uw mooie bedrijfskleding bent u bij YourTailor aan het juiste adres. Wij halen & brengen uw te reinigen kledingstukken.

Afspraak Maken

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, vult uw dan het formulier in om een afspraak te maken. -- YourTailor

Not readable? Change text. captcha txt